Blog


Fokus på kos

Har to særs hyggelige og talentfulle drenger på besøk. Sturla og Raymond, mine homeboys/homies/hjemmegutter. Vi mekker beats beats beats så nettene blir lange, og kulda har definitivt satt inn, så det fyres godt. Det knaker i veggene og raser fra taket når basstromma slår inn på førsteverset her, så ett eller annet har vi gjort riktig!

Sturla Larsen, eks-vokalist-kollega i 22 og Orkdals ubestridte popyndling, ses her poserende i termodressen min. Gitarist-unikum og roadie Raymond Hellem tar umiddelbart spaden fatt – det er m.a.o. ikke antrekket det står på.

Sturla Larsen, eks-vokalist-kollega i 22 og Orkdals ubestridte popyndling, ses her poserende i termodressen min. Gitarist-unikum og roadie Raymond Hellem tar umiddelbart spaden fatt – det er m.a.o. ikke antrekket det står på.

 

 

 

 

Raymond tenner i ovnen og har tatt med shorts og kosebukser til alle, for anledningen. Her er det fokus på kos!

Raymond tenner i ovnen og har tatt med shorts og kosebukser til alle, for anledningen. Her er det fokus på kos!

Slitne midi-kontrollere kan balanseres på et ullteppe.

Slitne midi-kontrollere kan balanseres på et ullteppe.

En av fordelene med gårdsstudio er at man kan crosse med traktor i pausen!

En av fordelene med gårdsstudio er at man kan crosse med traktor i pausen!