Blog


Byåsen Håndball Elite

En innholdsrik sommersesong går mot slutten. Jeg har blant annet satt mitt soniske stempel på tre låter til MGP Junior (i samarbeid med Ronny Wikmark og Erlend Elvesveen), og gjort alt av musikk for komplett re-branding av Byåsen Håndball Elite. I tillegg har jeg rukket å ta unna en del småjobber, samt å starte opp som lærer i låtskriving på Trøndertun Folkehøgskole.

Bildet over er fra kickoff på Clarion, da vi presenterte Byåsen-filmene som skal gå på alle hjemmekamper i Trondheim Spektrum. Det gjorde inntrykk å se hele laget samle seg rundt den nye profilen. Jeg gleder meg til å legge ut musikk og bilde her på Mulholland Sonic.

Prosjektet er gjort i samarbeid med OXYGEN DESIGN AS (logo og øvrig grafisk design) og LYKT AS (film og foto).

 

Og til slutt et bilde fra en vakker høstdag i studio. God høst, alle sammen!

Og til slutt et bilde fra en vakker høstdag i studio. God høst, alle sammen!